Tartalom felhasználása


A The world of Ildiko nevű blog oldalán közzétett szövegek teljes egészében az oldalgazda Kiss Ildikó Judit munkái és tulajdona. Az oldalon található képek többsége royalty free képgyűjtő portálokról származik, melyek forrása a blogbejegyzés alatt mindig meg van jelölve, illetve saját tulajdonú fényképeket használok fel. A saját tulajdonú fényképek nem felhasználhatóak ezen a blogon kívül az írásos engedélyem nélkül. Az arcképeim jogtalan felhasználása tilos.

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni az itt megjelent írásokat. Mindegyiket. A blogon található írások megoszthatóak, ha a bejegyzés első néhány sora kerül átemelésre, majd a folytatásért erre a blogra kattint az olvasó vagy ha kiragadsz egy idézetet, miközben megosztod linkkel az írást. Az egész írást tehát kimásolni és megosztani tilos, akkor is, ha alatta linkeled a forrást! Minden megosztás szigorúan csak változtatások nélkül lehetséges.

Ha idézni szeretnél egy-egy írásomból tehát azt is kizárólag a hozzá tartozó poszt linkjének megosztásával teheted meg, illetve ha a The World of Ildiko blog Facebook oldaláról osztod meg, a megosztás gombbal.

Ha szeretnéd leközölni írásaim egyikét weboldaladon, online magazinodban, gyűjtő-portálodon illetve blogodon, azt kizárólag az én írásos engedélyemmel teheted meg,  de ebben az esetben sem változtathatod meg sem a címét, sem tartalmát.

Itt elérsz: theworldofildiko@gmail.com

Köszönöm.

Kiss Ildikó Judit

 

Egy gondolat “Tartalom felhasználása” bejegyzéshez

Véleményed, gondolatod van? Oszd meg bátran, szólj hozzá bátran a fentiekhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.