Hat éves a blog!

Ez már azért egy igazi komoly kapcsolat, ugye?

Egy évre ugyan elhagytam, de tudjátok, hogy miért, hogy miért volt szükségem időre, miert kellett, hogy megtaláljam mindazt, amit elvesztettem a gyászban, sőt mindazt, ami sosem volt az enyém. A hitet magamban, a szeretetet a világ és az emberek felé, az akarást, kitartást, a bizalmat abban, aki én vagyok és az önszeretetet.

De ezeknél sokkal többet kaptam ezalatt a hat év alatt, már annyiszor leírtam nektek, nem akarom újra elmondani mennyira hálás vagyok, nem akarok számokként emlegetni titeket, de mégis szeretném tudatni, hogy mennyire mélyen tisztelem azokat, akik bizalmat adtak nekem, időt életükből és esetleg elmesélték egy-egy nehezebb történetét életüknek.

Nélkületek nem biztos, hogy kitartottam volna, hogy hittem volna magamban, annyira semmiképp sem, mint amennyire ma teszem, szóval megint itt vagyok és igen, köszönetet mondok az elmúlt évért is – nektek -, és a fejlődésért, amit nem csak én látok és érzek magamban, az írásaimban, de nyilvánvaló mindenkinek.

Azt írta nemrég valaki nekem egy kommentben, hogy ő mennyit kapott az egyik írásmtól, és én alig tudtam valamit reagálni, megilletődtem, mert úgy érzem, valahogy én vagyok az, aki többet kap az olvasóktól, legtöbbször jót, tanulságot, tudást, tapasztalatot, érzelmeket, és darabokat emberek lelkeiből, kincseket, pillanatokat, időt életekből, amit arra szánnak emberek, hogy elolvassanak, majd írjanak nekem.

Ez felbecsülhetetlen.

Nem az számít hány klikket kaptam ma, tegnap vagy az elmúlt héten, hogy mennyire aktív az oldalam a Facebook-on sem hogy hány követőm van az Istagram profilomon megjelenítve. Pedig ez sem csekély, de az még többet ér, hogy általatok, veletek, miattatok a blogom él, lüktet, egyre erősebb pont, mint én mögötte.

I.

Véleményed, gondolatod van? Oszd meg, szólj hozzá bátran a fentiekhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.