Amit neked remélek

Vannak emberek az életemben, akikkel nem beszélek minden nap, sőt van, hogy csak ritkán van rá alkalmam és nem találkozom annyit velük, amennyit szeretnék, de mégis nagyon szeretem őket és fontosak, sőt meghatározóak az életemben. Ezekkel az emberekkel olyan a kapcsolatom, hogy akár, ha egy év elteltével találkozunk csak, mi pont ugyanott és úgy folytatjuk, mintha tegnap váltunk volna el. Néha megállok a mindennapjaimban és sajnálom, hogy nincs több időnk együtt, csak azért, mert az élet zajlik, olykor más országokban és kontinensen, és azt is, hogy nem nagyon van alkalmam elmondani nekik (talán nem is kell), hogy bármi történjen én mindig remélem és ezáltal kívánom, hogy ők jól legyenek. Valóban jól. Fontos és jóleső érzés tudnom, hogy bárhol is járnak azok akiket szeretek, rendben vannak. De, hogy mit jelent nálam a “Remélem, jól vagy” mondat? Azt a következőkből megtudhatod te is.

Remélem vannak céljaid, újakat is találsz, de kitartasz a régiek mellett is, és remélem tudni fogod, hogy a kemény munka az egyetlen út ahhoz, hogy valódi és tartós sikereket érj el, ugyanakkor remélem tudod, hogy nem szabad sem kell túlpörgetned, túl stresszelned magad, hogy mindezt kezelni tudd.

Remélem kihívások elé állítod magadat, és beledőlsz az ismeretlenbe is, ahelyett, hogy állandóan csak a biztonságos zónát keresnéd.

Remélem tudod, hogy nem kell mindig túl komolyan venni magad és másokat sem.

Remélem, hogy sokat fogsz nevetni a jövőben és azt, hogy a nevetést gyógyszerként is fogod tudni használni, amikor kell.

Remélem, hogy bármikor, amikor visszanézel a múltba látod a nevetéseket, a mosolyokat a szeretteiddel és velem is, és azt remélem, hogy amikor előre nézel, akkor van benned remény, hit és kalandvágy.

Remélem hátrahagyod a fájdalmat, az összetört szívedet a kudarcokat és csak azt viszed magaddal, amit megtanultál belőlük.

Remélem, hogy sosem felejted el, hogy a sebezhetőségedben erő is rejlik.

Remélem nem vagy túl kemény magadhoz, és nem bírálod szigorúan a hibákat, amiket esetleg elkövettél és inkább arra gondolsz, hogy mindig a tőled telhető legjobbra törekedsz.

Remélem, hogy bölcs leszel és óvatos amikor döntéseidet meghozod, de nem kételkedsz az érzéseidben, intuicióidban, tudásodban – magadban – túl hosszasan.

Remélem, hogy a tévedések és ballépések amiket elkövettél életedben nem okoznak keserűséget, hanem tanítanak, formálnak és pozitív fejlődésre késztetnek.

Remélem meg tudsz bocsátani magadnak és másoknak, amikor a megbánás kopogtat az ajtódon, vagy esetleg valaki, aki bocsánatodat kéri valamiért.

Remélem tudod, hogy nem minden megbocsátás jelenti azt, hogy az életedben helye van az embernek, akinek odaadtad azt, és ki tudod zárni azokat, akik nem töltik el jó érzéssel a lelkedet.

Remélem, hogy tudod hogyan formáld a fájdalmas dolgokat magadban, hogyan fordítsd hasznosra, gyúrd át értékké azt, ha valami összetörte a szívedet és megérted, hogy a fájdalom által is vagy az az ember, aki vagy.

Remélem sosem felejted el, hogy gyönyörű vagy, a legtökéletesebben te, mindegy, hogy a tükörből nem egy címlapon szereplő sztár néz vissza rád.

Remélem, hogy a szeretetet, amit másoktól vártál olyan sokáig megtanulod megadni magadnak, mert érdemes vagy rá, csak úgy mint bárki más.

Remélem mindig hű tudsz maradni az elveidhez, ahhoz, amiben hiszel mindegy mit mondanank mások, és csak akkor kérdőjelezed meg őket, ha a te saját belső hangod súgja azt, hogy kellene. És remélem, hogy ha ez megesik, te erős maradsz ahhoz, hogy szembenézz azzal amivel kell.

Remélem élsz a lehetőséggel, hogy mélyebbre menj és még jobban megismerd és megértsd magad, és ezáltal másokat és a világot is, és remélem, hogy meglátod, hogy mindig lehet mélyebbre menni.

Remélem minden érzelmedet megélsz, legyenek azok bármilyenek és nem elfutsz előlük vagy eltemeted őket, ha pedig lehúzóak és toxikusnak bizonyulnak, akkor megtanulod feldolgozni őket, megérted a miértjüket és elengeded azt, ami hátraltatóan hathat az életedre.

Remélem teljes szívvel képes vagy szeretni, félelem és elvárások nélkül, és tudod, hogy a szeretet mindig mindenek felett áll, nem számít a fájdalom amiben esetleg életed során részed volt.

Remélem tudod, hogy nem számít mekkor fájdalommal szembesít az élet, enyhülni fog, el fog múlni, ami meg nem igazán, azzal megtanulsz együtt élni és elfogadod, hogy ezáltal csak erősebb ember lehet belőled, nem kevesebb, sem gyengébb.

Remélem gondoskodsz a testedről, az elmédről és a lelkedről, bármely módon, ahogyan az neked az jólesik.

Remélem nem hagyod, hogy mások beleszóljanak vagy véleményezzék döntéseidet életmódoddal, diétáddal és a testeddel való kapcsolatodat illetően.

Remélem tartalmas időtöltést és kapcsolatokat keresel magadnak és megismerkedsz fantasztikus új emberekkel is, akik gazdagíthatják az életed.

Remélem nem foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad és tudod, hogy valójában csak az számít, hogy te mit gondolsz magadról.

Remélem büszke tudsz lenni arra aki vagy, hibáiddal és értékeiddel együtt, egészben, az emberre, akivé lettél.

Remélem hálás tudsz majd maradni mindazért aki vagy, és azokért a dolgokért is amiket magadénak tudsz, de legfőképp az életért és a szeretetért, amiben részed lehet.

Remélem tudod, hogy igenis számít a hangod és igenis fontos, amit mondasz és nem hagyod, hogy mások elnémítsanak.

Remélem, hogy megtalálod és meg tudod őrízni a belső nyugalmadat és megtanulsz jól vigyázni rá.

Remélem megérted, hogy a holnap sosem ígéret, és azt, hogy ki kell hoznod a maximumot a mából.

Végezetül pedig remélem, hogy az elkövetkező év lesz az egyik legjobb éved az életedben, remélem kihozod belőle a legjobbat.

I.

Véleményed, gondolatod van? Oszd meg, szólj hozzá bátran a fentiekhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.