Merengő

Sunrise-at-Castle-Hill-Budapest-Hungary-by-Cindy-Giovagnoli

 

Órák óta csak visznek a lábaim a megfagyott utcákon. Nem magamat keresem, bármit is hiszel, én megvagyok. Mindig is megvoltam, ahogy a lemenő nap is az orrom előtt. Még akkor is, ha dacosan néztem bele abba a tükörbe, amit tartottál elém, figyeltem mindenre, amit a pillanat adott. Jólesik ez az érzés, a tudatomban létezés, most mégis bolyongok. Nem azért, mert megválaszolatlan kérdéseim is vannak, vagy mert űz a békétlenség. Tudom hol, mi és ki nyugtat meg. Tudom mikor csak a csend bennem, én, mikor a veled vagy csupán az élet öröme. Nem is a hiányod kavarog bennem. Tudom, hogy vagy. Csak olykor felébredek és látom milyen rohadt világ van körülöttünk. Legtöbben pillanatokat, élvezeteket lopunk, csalunk, manipulálni próbálunk másokat és magunkat tévhiteinkkel, vélekedéseinkkel, a káosszal a fejünkben, többször hazudunk, mint azt észre akarjuk vagy merjük venni, leginkább magunknak, mert az igazság amit tudunk, az a másik igazság ott belül, nem a szép ruhákba öltöztetett és kimondott, de a nyers, bennünk gyökeredző valódi igazság nehéz, alig bírjuk el. Sokszor mocskosan játszunk, mert tisztán nem merünk, és nem értjük, hogy úgyis visszakapjuk. Az élet sosem felejt, azt nem játszhatjuk ki,  az életet nem élhetjük túl. A kör mindig bezárul.

Néha felnézek és látom… Látom, hogy félsz. Még mindig nem nézel a szemembe. Megértelek. Tudom miért nem hiszed el. Pedig talán már egy másik életben is ugyanezt a kört futottuk meg. De ebben nincs talán. Itt csak a most van. És én már elfáradtam abban, hogy féljek.

I.

8 gondolat “Merengő” bejegyzéshez

 1. Huh, a pillantasod es maga az egesz arcodbol sugarzik a termeszetes noi szepseg. Barom az a pasi, aki ezt nem ertekelte es hagyta veszni a kapcsolatot, ugy hogy a szepseg melle nem kis inteligencia is szorult. Fiatal vagyok, de kijelenthetem ritka vagy mint a feher hollo. 🙂 (udvarlasnak tunik, de ez pusztan tenyeken alapulo bok akar lenni)

  Kedvelés

  1. Hihi 🙂 nem, dehogy. Csak vannak ilyen periódusok. Irogatok úgy, mint bármikor máskor, sőt sűrűbben, csak nincs kedvem leközölni őket. Vagy nem éri meg vagy nem akarom tudatni. De majd valamit előrángatok a tarsolyomból 😉

   Köszi, hogy ‘keresel’ jólesik 🙂

   Kedvelik 1 személy

Véleményed, gondolatod van? Oszd meg, szólj hozzá bátran a fentiekhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.