Infó

Szia. Örülök, hogy itt vagy.

A blog az elmúlt években több változáson is keresztül esett. Először egy virtuális napló volt – amit The world of Ildiko néven ismerhetett az olvasóközönség -, egyfajta kiadása a bennem tomboló érzéseknek. Ezen a blogon havonta megosztottam érzéseimet, gondolataimat, bármiről, ami épp foglalkoztatott, de mindezt már egy ideje nem éreztem elégnek és egyre mélyebbre mentem személyes jellegű posztjaimban, miközben a Szubjektív posztjaim hangja is megváltozott fokozatosan. Egy ideje már szerettem volna önkifejezésem virtuális terét átrefolmálni, tágítani, jobban személyiségemhez igazítani, így született meg 2020 januárjában a döntés, hogy elbúcsúzzak a blog egykori nevétől is közel hét év után, és átnevezzem valamire, ami valódibb, igazabb módon mutatja meg, miről szól az online tevékenységem és picit azt is ki vagyok én. Üdvözöllek tehát itt, az  Útközben, Ildikóval blogon.

A blog bár az én személyes érzéseim, gondolataim és így ízlésem, tudásom, véleményem tükrözi, ezeken alapul, ezekből indul ki, mindeközben mégis szól a világról is, az életről, benne nőkről és férfiakról, idősekről, középkorúakról, fiatalokról és gyermekekről, emberekről, sorsokról, arról, hogy milyen dolgokkal, kihívásokkal kell szembenéznünk útunkon, az  életünkben. Elmesélem tapasztalataimat, hogy mit éltem én meg, mit tapasztaltam, hogyan álltam fel súlyos traumákból, többszörös gyászból és találtam meg mindig újra, kissé szarkasztikus humorom, és az útat önmagamban a fejlődésre, és arra, hogy menjek előre. Elmondom nektek mit tudok a gyermekkori traumákról, hogy én mit éltem meg kislányként és mit hurcoltam vagy harminc évig, majd hogyan tettem mindazt le, ami nem segítette fejlődésem, életem. Így, mesélve, saját történeteimen keresztül eljuthatok a te történetedig is olykor. Remélem.

Azt vallom, minden ember útközben van ebben az életben, és azt, hogy jó, ha olykor megfogják a kezünket mások, akik inspirálnak minket, ösztönöznek, tetteikkel, szavaikkal segítenek és fontos – talán a legeslegfontosabb dolog az életben -, hogy mi is “megfogjuk a saját kezünket”. Van, amikor semmi nem lehet fontosabb az életben, mint az, hogy megmutassák nekünk, hogyan segíthetünk magunkon, hogyan menthetjük meg magunkat mi, nem megmondva a tutit, nem okoskodva, nem gurunak állva instant szlogenekkel, hanem finoman, rávezetve, ösztönözve, a saját szükségleteinknek megfelelően, a mi lelkünk nyelvére lefordítva mindent.

Remélem, hogy történeteimen keresztül, amiket a Töredékeim címke alatt olvashatsz, olykor eljuthatsz oda ahová szükséged van, oda, ahonnan te is elindulhatsz, befelé láthatsz és ezáltal másképpen kifelé, a külvilágra.

De nem komolykodom mindig, nincsenek mindig mázsás súlyú írásaim, van, hogy írok nektek könnyedebb témákról, megosztom gondolataimat, amik olykor önirónikusak, esetleg szarkasztikus hangot öltenek. Írok – nem csak itt, de Facebook oldalamon is -, különleges helyekről, ahol jártam és mindenről, ami érdekelhet legyen az természet, utazás, érdekességek, tudományos és technikai találmányok, aktualitás, fontos ügyek, környezetvédelem, a temrészet védelme és vele Földünk óvása vagy éppen gasztronómia, ami az írás mellett a másik legnagyobb szenvedélyem. Tudom kissé eklektikusnak tűnik mindez, de ez vagyok én, sok dolog érdekel. A menüknek és az azokat érintve lefelé nyíló alkategóriáknak köszönhetően nagyon is átláthatóan fel vannak osztva a témák a blog felületén, így mindenki megtalálja azt, ami őt is érdekleheti.

Olvasd el a tartalom felhasználására vonatkozó jogi részt is ide klikkelve.

A te véleményed, meglátásod, történeted is érdekel, amit kommentben megírhatsz nekem a bejegyzések alatt vagy akár e-mailben is az ildiko.j.kiss@gmail.com címen.

Érezd jól magad itt a blogon, tarts velem Facebookon és Instagramon is, ha úgy érzed vagy keress rá az #utkozbenittegyutt vagy #utkozbenildikoval hashtagekre.

Szeretettel:

Ildikó

Szerző::

"Megtanultam, hogy magamtól nem bújhatok el, mert magamat bennem hordozom..."

Egy gondolat “Infó” bejegyzéshez

Véleményed, gondolatod van? Oszd meg bátran, szólj hozzá bátran a fentiekhez!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.